Gruppehealing

Det foregår for en lukket gruppe af få dyr, fordi jeg gerne vil sikre høj kvalitet af healingen istedet for højt antal i gruppen 💜 Man kan tilmelde sig i et opslag på Facebook ved at lægge billede af dyret alene med tydeligt ansigt og navn op herunder, så får man pb fra mig 😘 Det koster kun 150kr pr. dyr.

Jeg er KÆMPE fan af disse arrangementer og får de bedste tilbagemeldinger hver gang. Kommentarer som at jeg oplever dyrene spot on kommer hver gang og I kan læse de tidligere tråde, når I bliver medlem af gruppen 🙏🏻 Mange af deltagerne har også deltaget i flere af grupperne og det er for mig, et enormt kompliment 🩷 Så tusind tak til jer!

Man behøver ikke at være til stede med dyret eller tage nogle forholdsregler. Mit fokus med gruppehealingen er at forny og opfylde dyrene med energi til at håndtere, hvad de står med af udfordringer, energi til hverdagen, at grounde dem og give dem ro, heale og løsne lidt på traumer (både fysisk og psykisk). Der kommer selvfølgelig en personlig tilbagemelding på alle deltagere i gruppen, det er dog en grundlæggende gruppehealing, ikke en meget specifik og dybdegående som i en individuel healing til 400kr 💜

Jeg vil lige vise jer en lille del af mine tilbagemeldinger på nogle af mine gruppehealinger:

“Du har ramt Phinamusen helt spot on – hun er en skøn lille bulldozer fyldt med kærlighed og glæde, som gerne vil være med i ens lomme hvis hun kunne❤️
Vi ved at hun har allergi for kylling og okse som normalt er i hundefoder + hun lige har haft en ordentlig omgang diarre og opkast for et par dage siden, så jeg tænker det er derfra fordøjelsen den stikker ud 😅”

“Blot en lille ekstra opdatering fra os, som simpelthen har været så rolig og velopdragen at gå med på samtlige af vores ture de seneste dage.🙏❤️
Tirsdag var hun selvfølgelig stille pga sterilisering om formiddagen, men fra i går midt på dagen var hun helt klar igen, og lige så legesyg og fjollet som sædvanlig.
Men på gåturene har hun altså været virkelig rolig, meget obs på mig, og helt fantastisk dygtig OG rolig hver eneste gang vi har skullet passere andre hunde 👌💪👍🙌👏👏🥰🥰❤️❤️ Ret vildt faktisk for det er noget af en forbedring, og jeg tør jo næsten ikke tro på det, men det gør jeg, fuldt og fast, for at bestyrke hende i at hun agerer helt som ønsket 💪👌👏❤️❤️❤️ Det er SÅ dejligt!”

“Din karakteristik af ham er spot on. Han var mere rolig og meget træt den samme aften. Men der er fuld knald på igen. Men han har ikke gøet så meget af os, når han bliver utålmodig og vi feks. sidder for længe ved spisebordet ved aftensmaden..”

“Du beskriver hende virkelig godt. Hun er den mildeste hest, men kan også let blive stresset. I situationer hvor hun bliver stresset løber hun ikke rundt men har netop langsomme bevægelser som du nævner.
Efter helingen oplevede jeg i dag at hun søgte mere opmærksomhed fra mig, snuste hele tiden til mig og lagde hovedet ind under min arm🥹❤️“

“Mea du har fanget Saga helt vildt godt. Hun er nemlig dronningen, og agerer gerne lidt politibetjent herhjemme i flokken. Hun er vanvittig glad og elsker alle mennesker. Som med Ella, så ligger hun altid ved vores fødder, op ad os i sofaen eller allerhelst på skødet. Hun er psykisk enormt stærk. Vi talte om, at hun nok ville “styre gruppen”, men det er jo egentlig også det du fornemmer. Som med Ella, er vi ikke overraskede over, at der er nogle spændinger i ryggen. Hun er 8 år og skåner ikke sig selv på nogle måder. Hun kunne styrte efter en bold i timevis, hvis hun fik lov. Vi skal simpelthen have begge justeret.
Tak for din skarpe og præcise vurdering af alle 3. Det er så spot on, som det kan være❤️”

“Hej Mea, hvor er jeg glad for dit besøg hos Luna, jeg kan fuldt ud genkende hende i din beskrivelse. Jeg har sådan en følelse af at hun var mere rolig i sindet og ligesom hun siger til mig, at der er sket noget sjovt efter dit besøg. Først da jeg læser din beskrivelse her søndag aften, at jeg tror på at har hørt rigtigt😀 Virkelig rørende og spændende❤️
Fjola ved jeg ikke om er i brunst, men hun bliver let fjollet og er klart sensitiv for sine omgivelser. Tak for at bekræfte mig i at der er noget med mave/fordøjelse, for har ikke kunnet sætte min finger på. Glæder mig til næste session, så skal du hilse på min vovse❤️”

“Wow! Du rammer begge mine piger virkelig godt og du bekræfter nogle ting jeg selv har haft en fornemmelse omkring med Bella.
Bella var meget glad og frisk da jeg var ude for at fodre og kastede sig for en gangs skyld over sin mad og spiste næsten op.
Alma har været meget stille og havde ikke meget interesse i at gå tur i dag, men det er lidt en ting vi kæmper med i øjeblikket.”

“Altså Mea! Hvor har du fanget min nye hest godt, jeg er imponeret! Meget cool dreng, som altid tænker på mad 😉 Og ganske rigtigt, tandlægen anbefalede at komme igen efter 1/2 år, da han blev tjekket, så der er nogle småting dér, som er under opsyn 👍🏼
Meget, meget glad for at høre, hvordan du mærkede min store dreng denne gang 🤍🖤
Tak for din hjælp endnu engang 🙏🏼”

“Hvor har du ret med den lille. Han er en så mild og dejlig lille bamse som bestemt er liiidt for madglad og det ses også på de ekstra kilo. Han er på skrump men vil gerne have besøg af dine dygtige hænder til spændingerne. Den store er som jeg også oplever ham og jeg fældede næsten en tåre over at læse din besked. Hvor har vi kæmpet for at nå hertil og hvor bliver jeg glad over vi endelig nærmer os. Der er lang vej endnu, som du skriver stresser han forsat men det er så lidt ifht hvor vi startede! Han får stadig masser af gode ideer, synes han selv 😂 Jeg havde begge heste stående side om side, med sænket hovedet i solens stråler, imens du healede og groundede dem – af hjertet tak for det du kan og gør for vores elskede dyr ❤️”

“Mange TAK ❤️❤️❤️
Det kunne vi mærke på vores ridetur idag, helt ubeskriveligt meget. Tak.
Hvis de næste dage viser lige så positiv en virkning på hende , så bliver det en fast forkælelse 🥰”

“Spot on med min pige ❤️ Der faldt en god ro over hende, og jeg kunne høre at hendes mave begyndte at “arbejde med”. Bagefter nød hun lidt massage med en ro, som jeg ikke før har oplevet.”

“Tusind tak Mea ❤
Det er fuldstændig spot on med min dreng.
Der ér fart på, som der jo er med en unghund og en hund af hans type – jeg joker tit med at han har adhd ligesom mig fordi jeg selv fornemmer at tingene går så hurtigt for ham.
Super godt fanget med hans generelle usikkerhed. Han har nogle trælse oplevelser i baggagen, så jeg arbejder meget på at få ham løftet op igen.
Hvad der overraskede mig mest var at du også fangede det med hans lænd. Den har vi haft kig på længe, haft røntgen af mm., fordi den netop driller ham, men vi har intet kunne finde. Skarpt fanget ❤
Der kom mere ro på ham her til aften og han var en smule mindre vagtsom på vores aftentur, en tur som ellers kan være lidt svær.
Her inden sengetid fik han lige brug for lidt kontakt i form af leg, men ellers har det været som om at han har kunne være en smule mere i sig selv og egen krop.
Tusind tak for hjælpen ❤”